Spring naar de inhoud

MEERDAAGS FIETSEN IN VLAANDEREN

MaAK FANTASTISCHE herinneringen bij onze leden

01

Fietsen in Vlaanderen.

Dwars door Vlaanderen lopen een aantal icoonroutes.

Zo kan je van stad naar stad fietsen en natuurlijk ook van B&B naar B&B.

Een aantal KSLV-leden hebben de handen in elkaar geslagen om een perfecte verbinding tussen hun B&B’s doorheen Vlaanderen in elkaar te steken, sommige werken hier rond een thema, andere werken met een heus arrangement, of gewoon de basis, van stad naar stad en hééérlijk logeren bij onze leden….voor elk wat wils dus

Kies hieronder je stad van vertrek en aankomst en ontdek de B&B’s en hun fietsverbinding via een icoonroute.

02

Kies uw stad van vertrek/Aankomst

wij begrijpen zelf hoe belangrijk een fietsvriendelijk accomodatie is

antwerpen

Wat er ook op je checklist staat, Antwerpen heeft het in de aanbieding! Welkom in een stad die zoveel meer is dan de doorsnee bestemming. Ontdek alle troeven en nieuwigheden en begin aan jouw plan om dit jaar onvergetelijk te maken.

brugge

Middeleeuws mysterieus, ongegeneerd Bourgondisch en al eeuwenlang een wereldstad; de Brugse binnenstad imponeert met haar cultuurhistorish patrimonium en is sinds 2000 erkend als Werelderfgoed. Brugge is een fantastische bestemming!

gent

Gent leeft en is een weekendje weg waard,. Eigenzinnig Gent ademt geschiedenis en biedt je een boeiende cultuurcocktail tot aan de rand gevuld met trendy en modern stadsleven. Gent is de stad voor levensgenieters, niks moet, alles kan, een stad op mensenmaat.

mechelen

Laat je meevoeren langs imposante stadspaleizen, historische kerken en pittoreske stadszichten. Wist je dat Mechelen de Bourgondisch-Habsburgse hoofdstad was van de Nederlanden?